BAULICH Dvodelne Merdevine 2x7 PRO

NOVO


Opis proizvoda

Brend: Baulich
Materijal: Aluminijum
Broj koraka: 2×7
Tip stepenaste veze: Presing
Radna visina: 3,96 m
Težina: 6 kg
Maksimalno opterećenje: 150 kg
Bočni profil: 50×20 mm

Aluminijumske multifunkcionalne merdevine 2×7 stepenica

Radna visina za oslanjanje: 3,96 [m]
Radna visina za samostojeći 2-delni: 3,16 [m]
Bočni profil: 50×20 [mm]
Profil prečke: 25×25 [mm]
Profil stabilizatora: 40x20x70 [mm]
Maksimalno opterećenje: 150 [kg]
Težina: 6 [kg]
Transportne dimenzije: 0,45 x 1,96 x 0,09 [m]
Usklađenost sa standardom: EN-131
Primena: Farma, Kuća, Renoviranje


ALUMINIJUMSKE MERDEVE 2×7
Univerzalno sredstvo za svakodnevni rad u zatvorenom i na otvorenom, neophodno za renoviranje i kućne radove.
Aluminijumska konstrukcija merdevina je veoma lagana, a pocinkovani čelični elementi daju snagu. Čelični elementi su zaštićeni čvrstim premazom za pocinkovanje.
Merdevine imaju užlebljene prečke i neklizajuće noge koje obezbeđuju stabilnost na neravnim površinama. Inovativne vođice i automatsko zaključavanje segmenta omogućavaju praktično rasklapanje i preklapanje merdevina.
Multifunkcionalne merdevine 2-u-1 - kada kupite jednu merdevinu, dobijate dve merdevine: prislone, merdevine - samostojeće.Noge protiv klizanja
Pričvršćuju se na bočni profil u sistemu stezanja, obezbeđujući estetski izgled i izdržljivost merdevina. Poseban dizajn stopala sa žljebovima sprečava pomeranje merdevina tokom rada, a njihova snažna konstrukcija omogućava bezbedno pozicioniranje. Merdevine se brzo otvaraju zahvaljujući vođici i branicima, a prečke sa žljebovima obezbeđuju stabilnost čak i na neravnom terenu.

Prečke za merdevine
Prečke imaju žlebove protiv klizanja, koji obezbeđuju preciznost i izdržljivost pri penjanju, a pričvršćuju se na bočni profil pritiskom, obezbeđujući čvrstu vezu.

Noge stabilizatora protiv klizanja su utisnute u profil, što izgleda estetski ugodno i ne slabi materijal. Stabilizator 40 k 20 mm, montiran samo zavrtnjima, obezbeđuje stabilnost merdevina čak i na neravnoj površini, eliminišući njihovo ljuljanje tokom rada.

Kuke i automatska brava
Zahvaljujući kukama, moguće je rasklapati merdevine u nagnutom/slobodnostojećem položaju na različitim visinama (na različitim prečkama). Kuke "hvataju" prečku šireg segmenta.

Dodatna uloga kuke je njen automatski rad. Kuka se otvara i zatvara pod uticajem gravitacije (merdevine se neće raspasti tokom transporta!)
Šifra artikla 1468
Barkod 5903824501829
PDV (%) 20%
Jedinica mere kom
Model BAULICH Dvodelne Merdevine 2x7 PRO
Vrsta robe MERDEVINE
Proizvođač DRABEST
Uvoznik Akcijska Roba
Zemlja proizvodnje Poljska
PDV nije uračunat u cenu proizvoda